Traduceri legalizate si interpretariat

Procură / Împuternicire auto pentru călătoria în Turcia

Merhaba!

Dacă plănuiţi să călătoriți în Turcia cu o mașină care nu este proprietatea dumneavoastră, este musai să aveți la îndemână un act notarial cum ar fi o procură sau un contract de comodat, indiferent dacă proprietarul este persoană fizică, o companie, sau dacă mașina este achiziționată în leasing.

Procedura formală

Pentru a vă permite accesul pe tărâmurile turcești, autoritățile de frontiera vă vor solicita acest act tradus în limba turcă, legalizat și apostilat.
Pentru că suntem bine informați, ne place să găsim soluţii si sa rezolvam probleme, noi, CLUBUL DE TRADUCERI, vă putem ajuta cu toate cele trei etape:

1. Traducerea documentelor efectuată de un traducător autorizat de Ministerul Justiției;
2. Legalizarea traducerii;
3. Apostilarea documentului la Camera Notarilor.

Procedura simplificată

Există şi o procedură simplificată pentru traducerea şi legalizarea documentelor, dar, din păcate, presupune un timp similar.

Procedura simplificată presupune traducerea procurii/ împuternicirii notariale de către un traducător autorizat, inclusiv a legalizării notariale, şi apoi legalizarea traducerii autorizate la Consulatul Turciei de la Bucureşti.

Mai mult timp pentru dumneavoastră

Termenul de predare este unul foarte scurt, de doar 3 zile lucrătoare! Asta pentru că înțelegem importanta timpului pentru dumneavoastră și vrem să vă rezolvăm problema rapid.

Pentru a câștiga și mai mult timp, puteți sa ne transmiteți procura / împuternicirea pe mail și să vă deplasați la sediul nostru doar pentru ridicarea traducerilor. Sau poate nici atunci, pentru că putem să vă transmitem documentele traduse prin curier rapid.

Cu timpul rămas, puteți să vă planificați în detaliu vacanta ca să nu ratați niciun obiectiv turistic, mai ales Moscheea Albastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum