Traduceri legalizate si interpretariat

Traduceri teste COVID 19

În contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19 pe teritoriul României, mai multe state, în special din Europa (Austria, Grecia, Cipru) au inclus necesitatea prezentării unui test / certificat medical care să ateste faptul că titularul nu a fost infectat cu Noul CORONAVIRUS (SARS-CoV-2).

În funcţie de statul de destinaţie, este solicitată traducerea testului COVID (testul molecular RT-PCR) în limba engleză sau în limba oficială a statului respectiv, de către un traducător autorizat de Ministerul Justiţiei.

Totodată, este necesar ca testul medical să nu fie mai vechi de 2 până la 5 zile, în funcţie de cerinţa fiecărui stat în parte.

Înţelegem urgenţa, aşa că vă sprijinim prin traducerea testului în MAXIM două ore sau chiar pe loc, dacă acesta este în limba engleză.

Pentru a câştiga şi mai mult timp, puteţi să ne transmiteţi testul pe mail sau pe WhatsApp şi să veniţi la sediul nostru doar să ridicaţi traducerea.

În cazul în care nu aveţi nevoie de documentul original, vă putem transmite traducerea scanată prin mail sau pe WhatsApp.

Pentru informaţii legate de statele membre UE care au impus restricţii de circulaţie cetăţenilor români, vă recomandăm să accesaţi acest link.

UNDE NE GASESTI


CONTACT

0771460390

0361816153

office@clubuldetraduceri.ro

Drumul Taberei, Str. Chilia Veche, nr. 2, Sector 6, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum