Traduceri legalizate si interpretariat

aprilie 27, 2016

Despre noi

Traducerea este cea care transforma totul pentru a nu schimba nimic.

                                                                                                                                                                        Günter Grass                                                                                                                                                              detinator al premiului Nobel pentru literatura

Incercam sa ne calauzim dupa principiul enuntat mai sus pentru a oferi solutii prompte si de calitate la nevoile de traduceri si interpretariat ale clientilor nostri. 

Am inceput ca traducatori de limba engleza, iar Biroul nostru de Traduceri din zona Drumul Taberei a fost infiintat in urma unei cereri crescande de traduceri de calitate si servicii profesioniste de interpretariat. 

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice. Garantam tuturor clientilor nostri seriozitate, profesionalism, punctualitate.

Intelegem exact importanta unei traduceri de calitate si, tocmai din acest motiv, traducerile efectuate in CLUB sunt executate / revizuite de specialisti.

Confidentialiatea este unul din factorii critici, iar informatiile sensibile sunt protejate atat in contactele pe care le avem cu profesionistii cu care colaboram, cat si in contractele pe care le incheiem cu persoanele sau companiile care ne sunt cliente. 

Suntem entuziasmati sa contribuim zilnic la succesul clientilor nostri. Fie ca traducem documente necesare pentru o viitoare angajare in strainatate, fie ca intermediem tranzactii sau deschidem calea spre noi contracte, noi vorbim limba ta. 

Cream valoare si facilitam comunicarea intre oameni, indiferent de limba pe care o vorbesc sau compania pe care o reprezinta in toata lumea.

In club nu exista clienti mari si clienti mici. Indiferent de destinatia traducerii, marimea companiei sau valoarea prestatiei efectuate, toti clientii sunt tratati in aceeasi maniera profesionista.

Nu doar prestam servicii ocazionale de traducere si interpretariat, ci oferim solutii pe termen lung. 

Suna acum